Mens vi venter på DBU Jylland

Seniorkampene sluttede brat i går søndag, og nu venter mange fodboldspillere og -ledere på, hvordan DBU Jylland vil afslutte turneringen. I flere puljer er op- og nedrykning ikke afgjort, og holdene har ikke alle steder spillet lige mange kampe. Der er lovet en udmelding i denne uge, og indtil den kommer, vil der givetvis blive gisnet og diskuteret om mulige løsninger.

For Fjends Cup holdene er der meget, der ikke er afklaret. Skals og Mønsted er oppe – det kan er ikke herske tvivl om, ligesom Borup ikke rykker nogen steder. Og Sparkær bør også som 7. bedste 2-er i serie 4 være sikker på oprykning. Se stillingen.


Kasper Møller og Sparkær-lejren håber på en afgørelse, der sender dem i serie 3.

Feldborg Haderup er lige nu nr. 1 med 31. point for 13 kampe, mens Holstebro har 28 for kun 12 kampe. De to hold skulle efter planen mødes i den sidste kamp i Feldborg.

I den anden ende var der lagt op til en finale om at undgå nedrykning mellem Ravnsbjerg/Løgstrup og NUGF, men lige nu er R/L under stregen 1 point efter NUGF. Og Stoholm er med lørdagens nederlag sikker på nedrykning. Eller er de? Det afhænger alt sammen af, hvad DBU Jyllands bestyrelse beslutter i denne uge.

Jo – spændingen er intakt, selv om bolden ikke ruller længere.

-hp