Mønsted fortsætter målfesten

Og nok engang var det topscorer Kasper “Speedy” Henriksen, der viste vejen med 4 mål i fredag aftens 9-1 sejr over Sundsøre/Roslev hjemme på Børge “Siwert” Park. Dermed er “Speedy’s” totale målscore nu oppe på 21 i blot 5 kampe – imponerende.

Noget uvant kom Mønsted bagud i aftenens kamp, da der var spillet 25. minutter, men iflg. træner Jacob Sørensen burde hjemmeholdet på det tidspunkt have scoret 2-3 mål. De kom til gengæld mod slutningen af 1. halvleg, hvor først Mads Langhoff og derefter Kasper Henriksen sørgede for halvlegsføring på 2-1

Efter pausen gik det stærkt, og i løbet af de første 13 minutter scorede Mønsted 5 gange. 3-1 og 4-1 ved Kasper Henriksen, 5-1 ved Mads Langhoff og 6-1 ved Kasper Henriksen. Herefter var det Kristian Svendsens tur med 2 mål til 7-1 og 8-1, inden Martin Egsgaard sluttede målfesten.

Martin Egsgaard (th) kom på måltavlen. Tv. Mønsted-målmand Gustav Jønsson. Arkivfoto Fjends Cup.

• I starten var vi ikke skarpe nok, men vores 2. halvleg var helt suveræn. Her spillede vi rigtig godt, og vi blev ved med at steppe op, selv om kampen var afgjort, fortæller træner Jacob Sørensen til fjendscup.dk.

Næste kamp for Mønsted er også hjemme på torsdag den 3. september, hvor Spøttrup kommer på besøg.