Mønsted hænger fast i bunden

Mønsted havde forventninger om, at kunne hente noget pointmæssigt, da de i går tog til Rørbæk Stadion for at møde Nørager/Rørbæk. Men det endte med et smalt 2-3 nederlag – hjemmeholdets sejrsmål sat ind i det 90. minut.

En ærgerlig slutning på en kamp, hvor Mønsted eller kom på vinderkurs, da Jacob Hokser scorede til 1-2 i starten af 2. halvleg, men hjemmeholdet kom altså igen med to mål. I første halvleg kom Mønsted bagud efter 22. min., men Nicklas Lausen fik udlignet efter 35. min.

Nicklas Lausen udlignede til 1-1 i 1. halvleg. Arkivfoto.

Træner Niels Christiansen har denne kommentar til kampen:

“En meget vigtig kamp for os. Og en kamp, vi i store perioder havde styr på. Men som det så ofte sker i denne sæson for Mønsted IF, så spiller vi stabilt, men lukker alt for mange mål ind. Det er simpelthen for nemt at score mod os, og tilsvarende er det svært for os at putte de chancer, vi har,  i mål.

Vi spiller desværre også i undertal hele kampen, da dommeren holdt med hjemmeholdet!! Vi begynder for alvor at have ryggen mod muren.
Vi har selv gravet det hul, vi står i, så vi må også selv komme op.”

Det kan passende ske allerede lørdag kl. 13.30 hjemme mod Ørslevkloster.