Mønsted i en klasse for sig

Det er et ganske anderledes hold, som Mønsted stiller med her efter sommerpausen end det hold, der rykkede ned i serie 5. Efter de to første kampe, står det da også lysende klart, at det hold ikke hører til i serie 5 og hurtigst muligt må længere op.

Mandag aften vandt MIF-erne 8-1 i Stoholm og i aften lammetævede de naboerne fra Sparkær med 14-0 i en kamp, hvor gæsterne ikke havde det, der lignede et skud på mål. Det giver jo ingen mening for nogen af holdene. ‘

Mønsted træner Jens Harresturp har samlet lidt sammen fra de to kampe, og som cifrene viser, så var Mønsted en klasse over, dog måtte de arbejde lidt mere i Stoholm end i aften.

• I Stoholm skulle vi hen til den halve time, inden vi kom i front på et straffespark ved Kristian Svendsen i to forsøg, men vi scorer to gange mere inden pausen og til 4-0 kort efter. Herefter var det spil til et mål, og vi var tættere på 15-1 end de var på 8-2, fortæller Harrestrup om Stoholm-kampen.

Mads Langhoff-Jensen (tv) og Kasper Henriksen (th) har scoret henholdsvis 6 og 5 mål i de to første kampe. Arkivfoto Fjends Cup.

I aftenens kamp førte Mønsted 4-0 efter godt et kvarter og 9-0 ved pausen. Så kom der en lille scoringskrise, inden målene igen raslede ind. Det siger vel lidt om kampens forløb, at Sparkær-målmand Andreas Bakholdt fik næst flest stemmer efter kampen.

• Der er ikke så meget at sige til kampen. Vi var klart bedst og kunne have scoret flere mål. Vi spiller en fornuftig kamp og bevarer koncentrationen over hele kampen, lød det fra Jens Harrestrup.

Kampens spiller i Stoholm var Mads Langhoff-Jensen og i aften Kasper “Speedy” Henriksen.