Mønsted i problemer efter nederlag

Mønsted tabte i går mandag den kamp, som de absolut ikke skulle tabe, nemlig til Tjele Vest Sport, der kæmper med Mønsted om at komme over nedrykningsstregen. 4-2 lød cifrene på Løvel Stadion, da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede, og det resultat sender MIF-erne under stregen med 4 point op til TVS.

Det startede ellers godt for Mønsted, der kom foran 1-0 allerede efter få minutter ved Mads Langhoff-Jensen, der sendte et indlæg fra Sebastian Drensborg i mål. Mønsted havde fine muligheder for at øge føringen, men i stedet udlignede hjemmeholdet ved Gustav Kjær Feldt-Rasmussen, og han skulle vise sig at gøre ondt på Mønsted senere.

Mads Langhoff-Jensen (tv bag stolpen) scorer til 1-0 for Mønsted.

Allerede et par minutter efter pausen var han på færde igen og bragte TVS foran 2-1, men Mønsted kom tilbage, da Kristian Svendsen udlignede efter en friløber til Martin Harritz. Her efter var der chancer i begge ender, men i det sidste kvarter slog hjemmeholdet til to gange.

Først begik Mønsted-Målmand Gustav Jønsson et straffespark, som blev sikkert omsat, og med ca. 5 min. tilbage var Gustav Kjær på spil igen, da han opfangede en for kort tilbagelægning fra Niels Christiansen og afgjorde kampen til 4-2.

Mønsted-træner Niels Christiansen har denne kommentar til kampen:

• En kamp Mønsted ikke havde råd til at tabe, men ikke desto mindre har vi gjort livet i serie 3 svært for os selv. Vi spiller ikke op til vores bedste, og både i angrebet og forsvaret mangler vi skarphed. Der er ikke så meget mere at sige, end at det var en skidt indstilling, der var i dag, og deraf resultatet.