Mønsted i uafgjort mod bundholdet

Efter et par markante nederlag fik Mønsted delvist sat proppen i, men det blev dog kun til 3-3 mod det absolutte bundhold fra Alhedens, der således fordoblede pointhøsten fra 1 til 2.

Kampen blev spillet på kunstgræs i Frederiks, og iflg. Mønsted-træner Robert Overgaard blev det en fin kamp med godt teknisk fodbold. Mønsted kom foran 1-0 ved Magnus Overgaard, og Mads Langhoff-Jensen øgede til 2-0 i første halvleg.

Efter pausen fik værterne reduceret, men Mønsted lignede igen en vinder, da Mads Langhoff-Jensen gjorde det til 3-1. Alhedens fik dog skabt spænding med en reducering, og med 5 minutter opstod kampens eneste dramatiske situation, der også førte til udligningen.

Mads Langhoff-Jensen blev dobbelt målscorer og sammen Martin Harritz er han Mønsteds mest scorende med hver 9 mål i efteråret. Arkivfoto.

Mønsteds målmand samler en bold op, hvorefter en Alhedens-spiller træder ind på ham. Det tænder han så af på i en grad, der giver ham et rødt kort og et straffespark, som Alhedens udligner på.

• En lidt træls afslutning på en ellers fin kamp, hvor begge hold spillede fint. Vi slutter på en 3. plads, og overordnet er jeg godt tilfreds med efteråret ud fra de betingelser, der har været med meget forskellige holdopstillinger m.m., fortæller Overgaard til fjendscup.dk.