Mønsted kæmpede for overlevelse

Kravet var en sejr, da Mønsted lørdag eftermiddag tog imod Hanstholm på Siwert Park. Det startede da også godt med et mål af Kasper Henriksen allerede inden, det første minut var gået. Og det lignede en smal sejr, da stillingen var 2-1 med 7 min. igen. Men det endte 2-2, og det resultat kan Mønsted ikke bruge til noget.

Efter den hurtige scoring til Mønsted svarede gæsterne igen allerede i det 8. minut efter nogle gode kombinationer, og i de næste 20 minutter var Hanstholm klart bedst og Mønsted sjældne gæster hos Hanstholm-målet. Gustav Jønsson diskede op med en fin redning på et frispark, men ellers kom gæsterne ikke til det store.

I det sidste kvarter af 1. halvleg kom Mønsted mere frem på banen og fik skabt et par muligheder ved Kasper Henriksen, der pludselig stod fri tæt på mål og et godt hovedstød af Martin Harritz lige for bi mål. I tillægstiden var Hanstholm dog tæt på at komme foran.

Mads Langhoff-Jensen scorede direkte på frispark.

Anden halvleg startede som første med et Mønsted-mål i det første minut. Her sendte Mads Langhoff-Jensen et frispark udenfor feltet direkte i mål. Fem minutter senere havde Martin Harritz et frispark, der gik lige over mål. Herefter udviklede halvlegen sig til en rodet affære med meget lidt kontrolleret spil, men i stedet masser af fight og dermed 4 gule kort – 2 til hvert hold.

Det lignede en Mønsted-sejr, men i det 83. minut nåede en Hanstholm-spiller højest på et indlæg og dirigerede bolden på stolpen, hvorefter  der blev fulgt op og udlignet til 2-2. Dermed var dramaet ikke slut, for et par minutter senere begik Gustav Jønsson et straffespark, som han dog selv klarede med en flot redning.

Hanstholms nr. 3 når højest og dirigerer bolden på stolpen.

2. halvleg blev også skæmmet af et par skader, værst nok for en Hanstholm-spiller, der blev kørt på skadestuen med en knæskade, men også Mønsteds Morten Hvass Gjørup blev slået groggy i et sammenstød med målmanden, ligesom endnu en Hanstholm-spiller måtte lade sig udskift mod slutningen af kampen.

Mønsted-træner Niels Christiansen havde denne kommentar efter kampen:

• En kamp hvor det bliver stolpe ud for os. Vi spiller godt og kommer længere frem på banen. Men efter de 90 minutter, så er det egentlig meget fair at kampen ender 2-2. Eventyret i serie 2 ser ud til at have nået sin slutning.