Mønsted og “Speedy” holder farten

Mønsted tog torsdag aften hul på efterårsturneringen med en sikker 7-2 sejer hjemme over Sallingsund. Og topscorer Kasper “Speedy” Henriksen holder høj tempo på topscorerlisten, hvor han allerede har indtaget førerpladsen med 4 scoringer.

Kasper Henriksen. Arkivfoto Fjends Cup.

Mønsted kom eller skidt fra start, da gæsterne allerede efter 10 min. kom foran. Det holdt dog ikke længe, for 5 min. senere udlignede Kasper Henriksen, og inden pausen havde han og Mads Langhoff bragt Mønsted på 3-1.

Casper Langhoff åbnede 2. halvleg med en scoring efter 3 min., men gæsterne svarede igen kort efter, inden Kasper Henriksen med yderligere to mål og Aksel Klausen fjernede enhver tvivl om sejren.

Trods overvægt i spil og chancer og god styring af kampen lykkedes det alligevel Mønsted at indkassere hele tre gule kort til Mads og Sune Langhoff samt Andreas Lütken Eriksen.

• Ja, det er unødvendigt, især når de to var for brokkerier. Men ellers er jeg selvfølgelig tilfreds med resultatet, som var bedre end spillet. Jeg synes ikke, vi spiller specielt godt, men det betyder mindre, når vi vinder. Ved deres mål mangler vi koncentration i forsvaret, lød det fra træner Jacob Sørensen.