Mønsted “smadrede” Stoholm

Det blev Mønsted, der snuppede 5. pladsen med en hård snitter til Stoholm på hele 7-0 efter 4-0 ved pausen. Kasper Henriksen fik gang i målstøvlerne og scorede 4 mål, mens Malthe Jønsson scorede to og Christoffer Fejring en enkelt. Stoholm holdt stand i en halv time, men så gik det stærkt, og Allan Søndergaard, der vogtede målet for Stoholm denne aften var prisgivet ved alle scoringer.

Flemming Bennedsgaard – herover tv i kamp om bolden med Kristian Svendsen – fik to gule kort og dermed rødt med 25. min. igen, og det sled hårdt på Stoholm-spillerne. 7-0 var ikke et mål for meget, for det blev efterhånden spil til et mål.

Jacob Sørensen, Mønsted-træner:
En god træningskamp, hvor vi i store dele af kampen spiller klogt. 7-0 over Stopholm er aldrig dårligt, og vi er glade for at slutte Fjends Cup ordentligt af. 31 forskellige spillere har vi brugt i år, og masser af unge spillere har prøvet at spille Fjends Cup. Vi takker for endnu et fantastisk arrangement.

Stoholm-sidens reaktion:
Hård kamp, hvor vi bliver presset i bund fra start og virker meget febrilske, når vi skal af med bolden. vi holder dog Mønsted fra de helt store chancer, men da vi kommer bagud, går det stærkt. 5 min. før pausen får Flemming gult, og i 2. halvleg går vi ind for at kæmpe det bedste, vi kan. Men vi er meget presset på ressourcer, da vi får det andet gule kort.