Mønsted snublede igen i slutminutterne

Lidt overraskende indkasserede Mønsted fredag et 2-3 nederlag hjemme til Viborg Søndermarken. Og som for 14 dage siden mod ØK gik det galt i slutningen af kampen, og igen var et straffespark med til at vende kampen.

Det skete i det 84. minut, hvor Casper Langhoff-Jensen var synderen. Det tilbud udnyttede gæsternes Christian Dockweiler til at udligne til 2-2, og blot to minutter senere var han igen på pletten med sejrsmålet direkte på frispark.

Kristian Svendsen – fødselar og målscorer. Arkivfoto.

Mønsted var ellers planmæssigt kommet foran ved dagens fødselar Kristian Svendsen i det 27. minut, og det blev 2-0 ved topscorer Kasper Henriksen 10 minutter efter pausen, begge mål efter oplæg fra Mads Langhoff-Jensen. Gæsterne reducerede midt i 2. halvleg, og inden den famøse afslutning havde træner Jacob Sørensen været vidne til en kamp, som Mønsted trods en 2-0 føring ikke rigtig havde styr på.

• Da de kom på 2-1 blev vi paniske og febrilske i vores boldomgang. Det blev en gang indianerfodbold, hvor bolden hele tiden gik fra forsvaret til angrebet og tilbage igen. Derfor kom vi aldrig til at spille bolden ordentlig rundt, og jeg kunne mærke, at der ikke skulle meget til at vælte læsset. Nu må vil til at spille mere klogt, og det bliver måske mere primitivt, fortæller Jacob Sørensen til Skive Folkeblad.

Næste kamp for Mønsted er mod bundholdet Ravnsbjerg/Løgstrup på fredag kl. 18.00 i Løgstrup.