Mønsted stemplede for alvor ind i Fjends Cup

Det har været nogle magre år i Fjends Cup for naboerne fra Mønsted, men i aften stemplede de for alvor ind med en 7-0 sejr over KK07 efter 2-0 ved pausen. Der med fik Mønsted den første sejr i Fjends Cup siden den 4. august 2017, så det var en kærkommen revanche til de røde, der sidste år tabte med 1-5 til KK07 i kampen om 7. pladsen.

Martin Harritz pander bolden i mål til 2-0.

Mønsted startede som lyn og torden og kom foran 1-0 allerede efter 4 minutter ved Casper Langhoff, og Martin Harritz øgede til 2-0 efter 27. minutter. Efter pausen fik det stærkt med mål af Andreas Eriksen efter 43. min. og Martin Harritz efter 55. min., inden Kasper Henriksen i de sidste 10 minutter scorede hattrick til slutresultat 7-0.

Mønsteds trænerduo Jacob Sørensen og Niels Erik Kristensen:
En kam som starter meget lige, men hvor vi efterhånden får mere og mere overtag. Anden halvleg fortsætter vi med vores spil og KK07 løber tør for lyst og energi. Dejligt at vi bliver ved med at køre på.

Vi har ikke fået kommentarer fra KK07, men kan dog berette, at de indkasserede et gult kort i 2. halvleg.