Mønsted tog 3. pladsen

Mønsted er for alvor igen stemplet ind som et hold, vi igen skal til at regne med i Fjends Cup. Efter den store skuffelse over at have misset finalen, var der ingen hængehoveder lørdag, hvor de igen kom med energi og vilje for at snuppe 3. pladsen.

Jacob Hokser har armene i vejret efter scoringen til 1-0.

Det lykkedes i en lige og meget mere underholdende kamp end finalen mod Borup. Mønsted kom bedst fra start, og allerede efter 10 minutter bragte Jacob Hokser de røde i front. Borup var dog på ingen måde slået ud af det, og efter 30. minutter scorede Nicklas Thorsager et smukt mål på en helflugter. Den kunne Gustav Jønsson i Mønsted-målet ikke gøre noget ved, men til gengæld forhindrede han Borup i at komme foran blot tre minutter senere.

Mønsted unge målmand Gustav Jønsson stod igen en fin kamp. Bagved målscorer Jacob Hokser.

Kampen blev afgjort kort før pausen, da Martin Harritz med sit tredje mål i turneringen bragte Mønsted på 2-1. Borup forsøgte stadig, og kampen bølgede frem og tilbage. Mod slutningen kom Mønsted længere tilbage og forvarede føringen, og det endte med, at Sune Langhoff i det 90. minut lige nåede at indkassere lørdagens eneste gule kort fra dommer Nedzad Beckovic.

Men stillingen holdt, og Mønsted kunne fortjent sluttede en flot Fjends Cup af med en sejr og 3. pladsen – den bedste placering siden 2. pladsen i 2010. Jo, Mønsted er så sandelige tilbage i Fjends Cup, og de har iflg. både trænerteamet og spillerne mod på mere næste år.