Mønsted under nedrykningsstregen

Mønsted var fredag aften ude i det, man kan kalde en 6-points kamp mod Viborg FF hjemme på Mønsted Stadion. VFF-erne havde inden kampen 12 point og Mønsted 9 point. Nu har viborgenserne 15 point og Mønsted stadig kun 9 efter et nederlag på 2-5. Og det sender MIF-erne ned under nedrykningsstregen.

• Jeg synes, det var en lige kamp, og vil spiller pænt i store dele af kampen. Derfor er det dobbelt træls, at fire af deres mål kommer efter dumme fejl af os. I Ans spillede vi skidt, og det var i orden, at vi tabte, men det her gør ondt og er meget mere træls, fortæller træner Robert Overgaard dagen derpå.

Han så ellers MIF-erne komme foran 1-0 midt i 1. halvleg ved Magnus Henriksen, for så 5 min. senere at konstatere, at gæsterne førte 2-1. Kristian Svendsen fik dog udlignet på straffespark begået mod Kristian Laustsen inden pausen.

De første 20 minutter af 2. halvleg var også fornuftige fra Mønsteds side, men så faldt der to hurtige foræringer til VFF, og da Mønsted satsede mod slutningen, slog gæsterne sømmet i til 5-2.

Næste kamp for Mønsted er hjemme på tirsdag mod Sdr. Rind/Vinkel.