Mønsted var på pinebænken

Det ellers så sejrsikre Mønsted-hold blev torsdag aften holdt på pinebænken af Spøttrup Motion, der på Mønsted Stadion tvang hjemmeholdet ud i tillægstiden, inden de måtte kapitulere. Her fik Mønsted tilkendt et straffespark begået mod Jakob Hokser, og det satte Martin Egsgaard ind til kampens resultat 1-0.

Martin Egsgaard (rød) sxcorede kampens eneste mål. Arkivfoto.

Dermed holder Mønsted fast i førstepladsen med max. point 18 efter 6 kampe, og så var de ligeglade med at naboerne 5 km mod nord samtidig score 17 mål mod Sallingsund.

• Ja, det er vi, for om du laver 17 eller 1 mål, så er det de tre point, der tæller, fortælte træner Jacob Sørensen efter kampen.

Han havde set en kamp, hvor Mønsted burde være kommet foran før pausen, men det skete ikke, og som kampen skred frem blev det ikke nemmere.

• Vi prøvede at køre videre med vores spil, men det var svært at holde fast i aften, hvor vi mødte et godt Spøttrup-hold. Vi kommer ikke frem til det helt store i 2. halvleg, men får så heldigvis straffesparket til slut, fortæller Sørensen, der nu kan se frem til første rundes sidste kamp lørdag den 12. september i Vestervig mod HVA Sydthy.