Nedtur for Sparkær i Stoholm

Sparkær måtte for anden gang på blot 5 dage se sig besejret i et naboopgør, denne gang mod Stoholm, der vandt med sikre 4-1 fredag aften på Karlsen Arena. Det kunne der selvsagt ikke indvendes noget imod, men to minutter blev voldsomt dyre for gæsterne.

Da uret viste 44.57 ramte Stoholm målet for første gang, da Lasse Svendsen omsatte et fladt indlæg i mål. Inden da var gået en halvleg, hvor ingen af holdene kom frem til noget særligt. Kasper Møller havde et enkelt godt hovedstød, som Casper Drensborg klarede til hjørnespark.

2. halvleg var knap nok fløjtet i gang, inden der stod 2-0 på måltavlen. Daniel Brøns mistede bolden til Mark Svendsen, der fik frit løb mod målet, men Brøns fangede ham og begik et klart straffespark. Det kostede et mål ved Morten Groth og et gult kort til Brøns, som flere mente burde være rødt.

Jesper Lindegaard og Mads Daa Vistisen (Sparkærs Man of the match)  i kamp om bolden. Bagved tv. Morten Groth, der scorede på straffespark. Foto Jacob Mackenhauer.

Derefter blev det noget rod. Sparkær spillede skidt og kunne slet ikke få noget til at fungere. Det blev til alt for meget dribleri og lange bolde frem mod et solidt Stoholm-forsvar, der ikke havde problemer med at afvise.

Og så slog hjemmeholdet igen til med to mål inden for to minutter i det 80. og 81. minut, begge gange, hvor Sparkær blev overløbet. Først af Mikkel Riis Søndergaard og kort efter af Nicolaj Christensen. Med 4 minutter igen fik Sparkær et trøstmål, da Kasper Møller headede Oliver Andersens indlæg i mål.

Det var da også en flok slukørede Sparkær-spillere, der med god grund forlod banen, og en skuffet træner Poul Vistisen:

• Det var en fuld fortjent sejr til Stoholm, som var uhyre effektive og scorede på det, de havde. Vi laver en OK første halvleg, men bliver aldrig for alvor farlige, og så scorer de to mål på de værst tænkelige tidspunkter. Men vi var ikke gode nok, og ikke tændte nok, så det blev en skidt gang fodbold fra vores side, konstaterede Vistisen efter kampen.