Nørremarken har fundet melodien

Nørremarken holder med sejre i de to seneste kampe fast i muligheden for at undgå nedrykning til serie 4. Tirsdag aften blev det til en flot sejr hjemme over topholdet fra Søndermarken, men desværre har NUGF-erne nu kun en enkelt kamp tilbage til at hente point. Og det er mod puljens nr. 1 fra ØK, som med NUGF’s sejr er sikker på oprykning til serie 2.

Træner Kurt Mogensen har denne kommentar til kampen:

“Efter sejren i Stoholm var stemningen og troen på overlevelse sådan set til stede op til dagens kamp mod SIK. Vi har valgt at ryste posen her i slutfasen. Nogle af vores dygtige U19 spillere er blevet trukket op omkring holdet, og det har forstærket væsentligt.

Aftenens kamp bliver i lange perioder styret af os – hvor vi satte ind fra start med offensiv tilgang til kampen. Efter ét par nærgående forsøg af Andreas Højgaard, var det i det 17. min. Mads Stensgård, der sparkede vores føringsmål ind efter klumpspil i feltet. Søndermarken var 5. min efter tæt på efter en bold i dybden, men den blev brændt – Der var resten af første halvleg ét par chancer til hvert hold, inden pausen.

Pausen blev brugt konstruktivt, og vi byttede lidt rund på pladserne og tog en enkelt udskiftning. 2. blev fuldstændig på vores fødder, hvor vi virkelig fik fat i sæsonens bedste halvleg, en halvleg hvor Søndermarken løb rundt i vores pasnings spil. Det var igen Mads Stensgård, som med to fuldtræffere satte tingene på plads midt i 2. halvleg, og trods godt spil og mange chancer, blev det ved ét velfortjent 3 – 0 sejr.

Jeg vil gerne fremhæve en fantastisk holdindsats og glæder mig over, at fodboldmaskinen i NUGF har ramt de rette tangenter her i slutfasen. Men er det nok? Vi spiller turneringens sidste kamp i dette forår mod topholdet ØK på fredag. I sidste runde er vi oversidder.”