Nørremarken på sejrskurs igen

Efter det overraskende 0-3 nederlag hjemme til ØK, tog NUGF-erne onsdag til Løvel og vandt med 3-1 over TVS. Læs træner Kristian Skovborg Andersens referat fra kampen:

“Onsdag den 17.5 bød på mange spændende fodboldkampe, og jeg tænker ikke kun på Champions League semifinalen mellem
Manchester City og Real Madrid eller kampen mellem Middlesbrough og Coventry City, der kæmpede om at komme til at møde “The Hatters” Luton Town i kampen om en plads i Premier League.

Mit blik var i første omgang rettet mod vores lokale række, hvor vi var en del af de tre kampe, der blev spillet onsdag aften. Vi var taget en tur til Løvel for at møde TVS, der helt sikkert husker vores tidligere opgør, det endte med en stor sejr på hele 12-0 til os i gul og sort.

Vi kom fra et nederlag mod ØK, hvor vi ikke fik præsteret på det niveau, vi gerne ville, hvilket gjorde at præstation og resultat ikke var tilfredsstillende. I løbet af ugen havde vi arbejdet på træningsbanen med justeringer i boldomgangen samt positioneringen på banen i vores erobringsspil. Humøret var godt, da vi mødtes og fik set på banen og forholdene i Løvel, hvilket var en sand fornøjelse, at møde ind til,  da vi spontant prioriterede en fælles samling efter ØK kampen for netop at holde humøret højt på trods af den “ikke tilfredsstillende præstation” mod ØK.

Jens Jacob Lange (tv) scorede to mål. Arkivfoto.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi gik ind til kampen mod TVS med den antagelse, at vi ville være meget på bolden og ville vinde kampen, men i fodbold kan der ske “sjove” ting, som kan ændre præmissen eller udfordre “gameplanen”. Vi ender med at spille 30 minutter i undertal, hvilket vi faktisk klarer helt uden problemer – men det var ikke en del af planen. Kampbilledet var tydeligt fra start, og vi håndterede fint vores favoritværdighed. Vi er meget på bolden gennem hele kampen, og har mange chancer for at score tidligt, vi skal dog spille 22 minutter, inden Magnus Slej fra kanten af feltet banker bolden i mål. Vi sidder på det meste i første halvleg, og TVS får et par chancer, som vores målmand Martin Hald på fornemmeste vis reddet, og han spiller en virkelig god kamp med hænder og fødder, virkelig en toppræstation, hvor han er der når vi har brug for ham gennem alle 90 minutter.

I pausen er fokus rettet mod at blive ved med at søge scoringen til 2-0 for at lukke kampen. Scoringen kommer efter 54 minutter, hvor Jens Jakob Lange tager en vild dribletur med bolden på 60-70 meter og sætter det meste af TVS holdet, for til sidste at sende den sikkert i kassen. Et helt fantastik flot mål og en fin individuel præstation. Seks minutter senere kunne Jens Jakob Lange endnu engang afslutte et flot angreb og gøre det til 3-0, hvilket ikke var et mål for lidt i en kamp, hvor vi har 17 skud mod TVS målet. Til sidste fik TVS sat et mål ind til 3-1, der dog ikke ændre på det samlede indtryk af vores præstation, der var god men også efterlader plads til forbedringer, hvilket er naturligt for de fleste hold, da der altid er faser af spillet, der kan arbejdes med. En sand fornøjelse at kunne tage hjem med tre point og fine momenter i vores spil.

Vi ser nu frem til næste kamp, hvor Sparkær IF venter på hjemmebane.”