Nørremarken på vej mod redning

“Hvepsene” satte i aftes brodden i oprykkerne fra Ørslevkloster og sikrede sig en 3-1 sejr på udebane. Dermed holder NUGF live i håbet om overlevelse i serie 3, men de har færdigspillet og kan ikke hente flere end de 16 point, som de har nu. Til gengæld er de sikre på en 5. plads, som både kan give redning eller nedspilskamp. Træner Kurt Mogensen har denne kommentar til den flotte sejr:

“For fire kampe siden var der trukket sorte nedrykningsskyer ind over Nørremarken – det så virkelig sort ud. Men med en fantastisk slutspurt har vi tilspillet os 10 point i de sidste fire kamp. Sæsonens sidste kamp var henlagt til Ørslevkloster Stadion – ØK som var rykket op i serie to. Kampen blev en meget spændende affære, hvor hjemmeholdet havde valgt at sætte en dommertrio på til opgøret.

Vi var igennem hele første halvleg mest på bolden og havde store chancer ved Søren Eg – Mikkel Tang, som var ved at overliste målmanden, men hans skud ramte overliggeren – Andreas Højgaard var også igennem i højre side, men en flot målmandsredning holdt os fra fadet. Ørslevkloster var farligst i 1. halvleg på standard situationer, hvor de var tæt på ét par gange.
2. halvleg var kun tre min. gammel, da bolden faldt ned i bagrummet, og ØK kunne lidt ufortjent score til 1-0.

Tv. Nørremarkens Emil Lund, og th. ØK-topscorer Rune Skovgård, der blev alvorligt knæskadet og måtte på skadestuen. Foto: ØK

Anden halvleg blev en spændingsmættet og underholdende kamp som bød på godt fodbold og chancer i begge ender. Men otte min. efter pausen bankede Søren Eg bolden i kassen til 1-1, senere scorede Mads Stensgård på hovedstød efter indlæg fra Søren Eg. I slutningen af kampen var Ørslevkloster tæt på, da bolden ramte opstanderen, og kort efter løb Søren Eg fra deres forsvar og scorede til 3 – 1 i slut minutterne.

Sejren kunne der ikke indvendes noget imod, men kæmpe ros til ØK at de ikke lagde sig ned, men bød op til en spændende og underholdende kamp med rigtig mange tilskuere på lægterne, som var kommet for at fejre en velfortjent oprykningen til serie 2. Vi håber at de 16. point er nok til at sikre os i serie 3. igen i efteråret 😊