NUGF tilbage på sejrskurs

Efter en flot start på turneringen for NUGF blev det til to markante nederlag, inden de stribede kom tilbage søndag med en sikker 5-1 sejr over Thisted. Træner Kristian Skovborg Andersen har sendt denne rapport fra kamopen:

“Så var der igen kamp for NUGF drengene i hjemmekampen mod Thisted FC. Efter et par uger med nederlag og ting at rette op på – har der hen over den sidste periode været fokus på at forfine vores opbygningsspil og vores presspil, så der var rigtig fedt at kunne komme i kamp og få det prøvet af.

Jeg gik ind til kampen med ro i maven og en sikkerhed i at, hvis vi kunne kanalisere kvaliteten og gejsten fra træningen over i kamp, ville vi kunne hive 3 point og en god præstation i land. På trods af afbud fra 3 normale startende spillere viste vi vores brede og kvalitet i forhold til at kunne rotere på 3 pladser og endnu være forbedret i vores spil med bolden både i kvalitet og hurtighed.

Vi flytter bolden hurtig rundt i vores opbygningsspil  og der er kvalitet i løb med og uden bold. Vores presspil er afstemt og sammenhængende samtidig med vi er afklaret rent defensivt med fokus på at sideforskyde og være sammenhængende. Vi kommer foran efter 1 minut på mål af Aske Key.

Vi er meget på bolden og spiller en fantastisk 1. halvleg, hvor vi er toneangivende og dominerede – bruge banen og strækker modstander godt ud. Efter 27 minutter gjorde Jeppe Andersen det til 2-0 efter et indlæg fra en dødbold. Carl Emil Madsen kom ind efter 30 min. og scorede 2 hurtige mål inden pausen, hvor ser stod 4-0.

Aske Key Benediktsson (tv) åbnede scoringen for NUGF. Arkivfoto.

I pausen talte vi om at bygge videre og ikke falde i niveau. Thisted FC fik og rettet er par ting – men vi forsøgte at bevare momentum og var igen meget på bolden, og det er bare svært at holde dampen, når man har en følelse af, kampen var afgjort. I det 83. minut scorede Mads Steensgaard til 5-0, inden Thisted 10 sekunder før tid smadrede bolden ind i hjørnet til 5-1.

Kæmpe ros til spillerne, der viser, at hvis man træner godt, lytter og har ejerskab, er der masser af output at hente på vores boldpossession. Vi spiller en af de bedste kampe gennem 90. minutter og er konsekvente i begge ender af banen. Vi taler meget om udvikling, og det er vi ikke gået på kompromis med – så er det bare forløsende, at det og kan give 3 point efter en rigtig fin præstation, der viser vores bredde i truppen.”