Nulløsning i topkamp mellem Sparkær og Borup

Der var mange tilskuere på begge sidelinjer, da Sparkær søndag eftermiddag bød Borup op til topopgør i serie 3. Hvis de havde sat næsen op efter flot fodboldspil og mange mål, måtte de gå skuffede hjem. Til gengæld var spændingen intakt kampen igennem, og der var de få chancer, der kunne have afgjort kampen. De blev ikke udnyttet, og på den baggrund må et uafgjort resultat siges at være retfærdigt.

Borup havde klart bolden mest og spillede det mest polerede fodbold – eller de forsøgte i hvert fald på det. Sparkær var ramt af et par meget sene afbud, der gjorde, at Poul Vistisen må flytte rundt på tropperne, og bedre blev det ikke, da Kasper Møller gik ud med rygproblemer efter kun 10 min. Han kom dog efter behandling på sidelinjen ind igen efter pausen.

Malthe Thomsen (tv) og Martin Holm var to, der var hentet ind til dagens kamp.

Det var småt med chancer før pausen. Den første kom til Sparkær efter 20. min., da August Ivik ikke kunne holde et frispark fra Mads Daa Vistisen, men Anders Brøns sendte riposten ved siden af mål. I det 24. minut fik Borup et godt tilbud, og kort efter blev Peter Lyngø Lund skadet i det ene knæ, da han faldt uheldigt ned over sit eget knæ. Borups bedste mulighed før pausen kom i det 42. minut, da Sparkær-målmand Steffen Berg parrerede et frispark helt nede ved den ene stolpe.

Efter pausen var det stadig Borup, der styrede begivenhederne, mens Sparkær kæmpede bravt bagude og levede på omstillinger. Der kom så to, der sagtens kunne have givet mål. Først var Daniel Brøns tæt på, da han fik afsluttet inde i feltet, men en Borup-fod kom i vejen til hjørnespark og kort efter fik Kasper Møller så en friløber, som August Ivik afværgede med en fodparade.

Med et kvarter igen kom der lidt tænding i kampen, da først Mathias Thomsen så gult i det 76. minut og Anders Brøns i det 80. minut. Så kom Sparkær under pres med kun 9 mand i de sidste 10 min., men den store chance til Borup kom først til allersidst, men bolden blev skudt over mål.

Målmand Steffen Berg var her og der og alle vegne, og fik hele 37 stemmer efter kampen.

Borup spillede bedst, mens Sparkær på en dag, hvor spillerne røg ud og ind kæmpede r…. ud af bukserne for at holde et enkelt point. Det lykkedes ikke mindst takket en meget stærkt spillende Steffen Berg i målet – ikke at han havde de store redninger ud over den i første halvleg, men han var hele tiden på tæerne og greb godt ind, både i og udenfor feltet. Men også den bagerst kæde med især Mikkel Mackenhauer og Mads Daa Vistisen kom i vejen for meget og fik ryddet op.

Sparkær-træner Poul Vistisen:

• Jeg må bare sige, at jeg er glad for det ene point i dag. De har vel 70-80 pct. af spillet, men jeg er stolt over vores stærke defensiv og vores målmand, der gjorde det fremragende. Jeg lavede jo stort set ikke andet end at skifte ud næsten fra start til slut. Det kneb med luften hos flere, men kredit til alle – der blev leveret af alle mand på banen. Vi var udfordret på mandskab i dag, og det bliver vi også næste weekend, men vi spiller med det, vi kan skrabe sammen.

Borup-træner Kristian Kjær:

• Jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi ikke formår at hente de 3 points efter dagens kamp. Sparkær stod godt på banerne og forsvarede sig godt. Vi var bare ikke dygtige nok på bolden i dag til at blive rigtigt farlige. Steffen tog godt fra i Sparkær-målet, men vi får ham heller aldrig for alvor testet. Omvendt skal vi også være glade for August i vores mål, da han klarer et par farlige situationer.
    Men kampen blev aldrig så medrivende som tidligere opgør, for Sparkær ville ikke så meget som normalt, og vi kunne ikke. Så derfor endte topopgøret uden scoringer. August Ivik blev helt fortjent kampens spiller.