Ny storsejr til Mønsted

Denne gang gik det ud over Sallingsund FC, der på eget græs blev slået med 14-3. Det var igen topscorer Kasper Henriksen, der førte an i løjerne med 5 mål tæt fulgt af Martin Harritz med 4. Øvrige målscorere var Casper Langhoff-Jensen 2 og Nicolaj Jensen, Christoffer Feiring og Magnus Jade Overgaard med hver 1 mål.

Der skulle dog to straffespark i det 14. og 22. minut – begge omsat af Casper Langhoff-Jensen – til at sætte Mønsted i gang, men derfra gik det så stærkt med en pauseføring på 5-0. Det blev 9-0, inden hjemmeholdet fik lov at pynte lidt med to mål i det 65. og 68. minut. Det blev til yderligere fem mål til Mønsted og et enkelt til Sallingsund.

Jens Peder Laursen. Arkivfoto

Mest bemærkelsesværdigt var vel, at Mønsted lukkede tre mål ind mod et hold, der ikke er kendt for at score ret mange mål. Om det var fordi, der var afbud fra Mønsteds førstevalg Gustav Jønsson, skal være usagt, men det var veteran Jens Peder Laursen (herover), der vogtede målet lørdag.

• Der er ikke så meget at sige til den kamp, for med 5-0 ved pausen var det hele jo afgjort. Vi forsøgte at holde momentum efter pausen, og det lykkedes langt hen ad vejen. Men vi havde også nogle udfald, og derfor fik de mulighed for at pynte lidt på resultatet, fortæller træner Jacob Sørensen til fjendscup.dk.