Ny uafgjort til Feldborg/Haderup

De gule fra Feldborg har ikke vundet siden 1. maj, hvor det blev til en 1-0 sejr ude over Skive IK. Siden er det blevet til et nederlag til topholdet Herning Fremad og så tre uafgjorte kampe – senest lørdag, hvor det endte 1-1ude mod Bording.

• Det er ved at blive lidt af en vane, og det bliver jo til for lidt i den sidste ende, når vi ser på tabellen, hvor flere af vores modstandere mangler at spille udsatte kampe. Så selv om vi ligger lunt på en 3. plads, så kan det godt snyde lidt, vurderer træner Benny Simonsen.

FHIF-erne har fulgt den oprindelige plan og som det eneste hold spillet 10 kampe, mens f.eks. lørdagens modstander kun har spillet 7 kampe. Og det er igen Corona, der stikker en kæp i hjulet for kampafviklingerne, men det er betingelserne i dette forår.

I lørdagens kamp i Bording lagde gæsterne ellers bedst ud og havde før pausen et par gode muligheder til Lucas Bertelsen og Joakim Henriksen, som kunne have bragt de gule i front. Det skete ikke, og kort før pausen måtte Jonas Henriksen ud i 10 minutter med gult.

Arkivfoto.

I stedet kom Bording foran 1-0 direkte på hjørnespark efter en times spil, men tilbagevendte Modou Jarju (herover), der var tilbage efter 3 ugers skadespause, udlignede kort efter direkte på frispark. Herefter kom FHIF-erne godt igen, og Lucas Bertelsen fik en god chance for at afgøre kampen. I stedet indkasserede Feldborg/Haderup endnu et gult kort, denne gang til Per Jensen efter en ordveksling med Bording-bænken, der ligeledes indkasserede gult.

• Jeg plejer ikke at brokke mig over dommeren, men jeg synes, at Bording fik lov til at lave nogle grove frispark, uden at det kostede. Vi kæmpede godt til sidst i undertal, og havde vi haft skarpheden, så kunne vi have vundet den kamp. Og den skarphed har vi manglet i de seneste kampe, hvor Jens Lago Henriksen har været ude, og det er han nok desværre i resten af foråret, konstaterer Simonsen.

Næste kamp bliver også en svær opgave, når Foulum komme på besøg i Feldborg på fredag den 28. maj.