Nyt nederlag til Mønsted

Mønsted fik ikke vendt skuden efter to store nederlag, da Nørremarken lørdag gæstede Siwert Park. Gæsterne kunne rejse hjem med en fortjent 2-0 sejr, og det efterlader Mønsted under nedrykningsstregen med 6 point efter 8 kampe, men dog kun et enkelt point efter Viborg Søndermarken.

Mønsted var hårdt ramt af afbud og karantæner, men iflg. træner Niels Christiansen gjorde de nye folk det godt, og han erkendte samtidig, at Mønsted tabte til et bedre hold. I 1. halvleg havde Mønsted deres muligheder med et par friløbere og lidt mere, men det havde gæsterne fra Viborg så sandelig også i den anden ende, hvor Gustav Jønsson tog godt fra i målet.

Gustav Jønsson holdt Mønsted inde i kampen i 1. halvleg. Arkivfoto.

Kampen blev afgjort på to hurtige NUGF-mål i starten af 2. halvleg – det første på et straffespark sat ind af Andreas Højgaard i det 50. minut, og tre minutter senere blev det 0-2 ved Aske Key Benediktson. Herefter skete der ikke meget chancemæssigt resten af kampen. Mønsted blev ved med at kæmpe for at ændre kampen, men kom ikke frem til det store.

• Som det hele udviklede sig var der ikke noget at komme efter. Vi taber til et bedre hold, og havde vi fået point, vil jeg kalde det tyveri. Vi er hårdt ramt mandskabsmæssigt lige nu, men vi kæmper videre. Det er stadig en tæt pulje, og det skal ikke så meget til. Vi måtte love for Gustav i målet i dag, han stod sin bedste kamp i sæsonen og fik da også 12 ud af 14 stemmer efter kampen, fortæller Niels Christiansen til fjendscup.dk.

Næste kamp er en svær udekamp i Thy mod Koldby/Hørdum på lørdag.