Nyt smalt nederlag til Feldborg/Haderup

De gule fra Feldborg var lørdag på besøg i Ørum for at møde Foulum, og det endte i et smalt 1-2 nederlag efter en kamp, hvor FHIF-erne var fint med i hele kampen. I træner Benny Simonsens fravær har Rene Bjerg Simonsen sendt denne rapport fra kampen:

“Først og fremmest en stor ros til alle spillere, trænere og ledere, som var afsted i Foulum lørdag. Jeg indskærpede før kampen, at der blev brug for en 100 % koncentreret arbejdsindsats. Det blev efterlevet af alle! Derudover er jeg meget tilfreds med, at vi i en hektisk kamp holder hovederne kolde og bevarer en god tone overfor dommere samt med- og modspillere. Sådan vil jeg gerne, at vi repræsenterer FHIF.

At det var en koncentreret indsats, så vi fra første fløjt, hvor der stod FHIF på størstedelen af boldbesiddelsen de første 20-25 minutter. En flot kontra efter 10 min ender med, at Modou er alene med målmanden, og i to omgange lykkes det at få bolden i kassen. Minutter senere har Modou igen scoret efter samme opskrift, men desværre må vi se målet underkendt for offside.

Modou Jarju var igen på pletten for FHIF. Arkivfoto.

Det blev en hektisk kamp med masser af frispark, to gule til Foulums spillere, ét til deres bænk – og jeg selv indkasserede også et gult kort efter en times tid.  Vi er skuffede over, at det lykkedes Foulum at udligne til 1-1 efter en halv time i en periode, hvor de ellers var i undertal.

Efter et hjørnespark bokser målmand Magnus Pape bolden ud af feltet, men han bliver ramt i situationen, og ligger og ømmer sig i feltet. Fem sekunder senere sparker Foulum bolden henover Magnus og i et tomt mål på et fint langskud. Jeg mener før at have set den slags situationer fløjtet af.

I anden halvleg har Foulum bidt sig fast og fået overtaget. Det lignede længe en pointdeling, men efter 80 min scorer Foulum på et flot hovedstød i målhjørnet. Inden da har begge hold fået gult, og Foulum har brændt et straffespark, som blev sendt forbi mål.

Rene Bjerg Simonsen (med anførerbind) styrede tropperne og fik gult i 2. halvleg. Arkivfoto

Vi var med i kampen til allersidste fløjt, men måtte sande at vi aldrig fik den store chance til 2-2 på trods af satsninger til sidst. Det blev ikke til point denne gang, men hvis vi fortsætter med at præstere på dette niveau, så er der snart flere point til kontoen.

Kampens spiller blev altid hårdtarbejdende Jonas Henriksen, som har været skadet de sidste uger, men endelig var tilbage i startopstillingen. Næste kamp er et lokalopgør, når vi på lørdag tager imod Sunds hjemme i Feldborg.”