Nyt Sparkær-nederlag

På grund af en “teknisk fejl” har referatet fra Sparkærs kamp i lørdags ikke været synlig på fjendscup.dk, men her er det:

Hvor man i søndags kunne stå og ærgre sig over manglende skarphed og held hos Sparkær-spillerne, så var der ikke noget at komme efter her lørdag eftermiddag på Liseborg, hvor Søndermarken vandt sikkert 3-0 efter 2-0 ved pausen.

Det kan der slet ikke indvendes noget imod, for hjemmeholdet var en klasse bedre i dag mod et afbudsramt Sparkær-hold. Især før pausen var SIK toneangivende, og det meste foregik på Sparkærs banehalvdel. Kun en enkelt mulighed blev det til for gæsterne, da Kasper Møller skød langt ude fra over målmanden, men også lige forbi mål.

I den anden ende pressede SIK på flere gange, men der skulle et par kiks til, før de fik scoret. Først fik forsvaret ikke ekspederet bolden væk efter 25. minutter, og 10 min. senere var et boldtab midt på egen banehalvdel optakt til et godt langskudsmål.

Mikkel Mackenhauer var dagens bedste hos Sparkær og fik flest stemmer. Arkivfoto.

Efter pausen skruede hjemmeholdet lidt ned for presset, og Sparkær kom bedre med og fik et par halvhjertede muligheder, inden hjemmeholdet med 5 min. igen slukkede lyset med et godt skud fra venstre side uden chance for Kresten Rind, der i øvrigt stod en god kamp.

Træner Poul Vistisen:

• Jeg må bare erkende, at vi tabte til et bedre hold i dag. Jeg synes egentlig, at vi gjorde det ganske fornuftigt, men personlige fejl kostede i 1. halvleg. Vi rammer slet ikke dagen og må bare hjem og træne i boldomgang og sammenspil, lød det fra en afklaret Sparkær-træner efter kampen.