ØK slår Højslev St. i Vinkel Bioenergi Liga

Det var top mod bund, da ØK onsdag tog imod Højslev St. i Vinkel Bioenergi Liga, men det endte med en smal 1-0 til hjemmeholdet. Læs Joan Skovgårds (ØK) referat fra kampen:

“Man kunne jo komme alvorligt i tvivl, om det virkelig er 17.maj, der står på kalenderen. 8 gr. og en bidende kold vind blæste over ØK Stadion onsdag aften. De eneste, der ikke frøs, var Brian og Flemming i grillhytten. Endnu en gang fik vi at mærke, hvor fantastisk det er, at hytten blev lavet. Mange folk på lægterne trods kulden, og de forventede nok det samme spil som ØK leverede i fredags.

Forventningerne blev ikke helt indfriet, men alligevel satte ØK 3 point ind på kontoen 1.halvleg var spil til et mål. ØK producerede en del chancer, og Højslev var ikke i nærheden af at gøre livet farligt for hjemmeholdet. 2 min før halvleg smed Simon Rasmussen en flad aflevering ind foran mål, hvor Henrik Pedersen’s lange tå dirigerede bolden i mål.

Henrik Pedersen (nr. 3) scorede kampens eneste mål. Arkivfoto.

2.halvleg blev en rodet affære. ØK producerede stadig chancer, men skarpheden manglede. Vi burde have scoret et par mål mere. Der blev ryddet godt op i de bagerste geledder. 1-0 var nok til sejren , som var fuld fortjent. Da Sparkær i aften tabte i Skals, betyder det, at ØK har lagt sig tilrette på 2. Pladsen i puljen.

Kampen var en del af Vinkel Bio Energi Ligaen og efter kampen kårede trænerne kampens spillere. Erik Nygaard valgte Simon Rasmussen som ØKs bedste, og John Pedersen valgte Søren “Silver” Sørensen som Højslevs bedste på dagen.

ØK’s næste opgør er allerede på lørdag på udebane i Mønsted kl. 13.30.”