Off-day for Mønsted

Det var et noget overraskende resultat, der tikkede ind lørdag eftermiddag efter Mønsteds kamp hjemme mod Tjele Vest Sport. 2-6 stod der at læse i DBU-appen, og det var for de fleste lokale et uventet resultat. Begge hold havde inden kampen 3 point, og sejr eller nederlag var forskellen på top og bund. Det blev altså gæsterne, der løb med de 3 point efter en kamp, hvor Mønsted aldrig rigtig kom i gang og kom bagud 0-2 i de første 11 minutter. Mads Langhoff-Jensen fik reduceret, inden TVS øgede til 1-3, men Kristian Svendsen sørgede for spænding med en reducering efter 25. min.

Anfører Kristian Svendsen (th) skabte spænding med sit mål til 2-3. Arkivfoto.

Efter pausen gik det helt galt med yderligere 3 mål til gæsterne, og Sune Langhoff-Jensen indkasserede et gult kort, ligesom Marcu Drejer havde gjort i 1. halvleg. I får her træner Niels Christiansens kommentar til kampen:

“Der var lagt op til en meget vigtig kamp for begge hold. Hverken Mønsted eller TVS kunne nøjes med mindre end 3 point. Vi spiller nogenlunde med de første 5 minutter, derefter har vi 15 minutter, hvor vi glemmer alt, hvad vi har snakket om. Vi er sløset i vores boldomgang, vi har ikke hinandens ryg. Og vi gider ikke engang kæmpe røven ud af bukserne. Så derfor står der 1-3 til TVS!!

Vi får reduceret efter 25 minutter, og det er også stillingen ved pausen. Man skulle tro, at lidt voksen skældud kunne hjælpe, men nej….efter pausen fortsatte vi vores håbløse tilgang til dagens kamp. Så derfor fik TVS lov til at score 3 mål mere i 2. halvleg, uden vi havde noget modsvar. En rigtig dårlig oplevelse for alle involveret, hvor man kan se, hvor galt det kan gå, når man ikke er klar oppe i hovedet.

Til sidst er der ikke andet at sige…..vi må op på den famøse hest igen. Og tusind tak til alle tilskuerne, det er en fornøjelse som de altid bakker os op.”