Optimisme i Sparkær

Poul Vistisen var mere end godt tilpas, da han her lørdag kl. 13.00 kunne byde velkommen til 28 spillere omklædt til årets første træning. Tilmed var der afbud fra godt en håndfuld, som helt sikkert kommer.

Traditionen tro startede dagen med, at anfører Oliver Andersen assisteret af fodboldformand Daniel Brøns hejste klubflaget på terrassen. Herefter var der lidt opvarmning og en times spil på to mål, inden der blev budt på varm suppe i klubhuset.

Her kunne Poul Vistisen fortælle til om forberedelserne til sæsonstart, og det indeholder træning tirsdag og torsdag samt den kommende lørdag, hvorefter der sættes gang i træningskampene. Både serie 4 og serie 5 er tilmeldt DBU Jyllands træningsturnering, men serie 4 starter allerede med en aftalt kamp mod Feldborg/Haderup i Sparkær den 22. februar. Vistisen kunne også glæde sig over, at alle fra efteråret stort set er klar igen, og så er Nicolaj Broch Andersen returneret fra Stoholm, mens en ung fyr – Oliver Dam-Jensen – er kommet til fra Viborg.

  • Jeg har en helt klar målsætning for foråret, og det er, at vi skal tilbage i serie 3, og at vi får samling på serie 5, så vi undgår afbud som i efteråret. Med fremmødet i dag og dem, der manglede, skal det kunne lykkes, var budskabet fra træneren.