Overtidsscoring sikrede FHIF-sejr

Feldborg/Haderups oprykkere i serie 2 fik en perfekt start på turneringen med en smal 1-0 sejr hjemme over Herning Fremad. Den blev sikret af Lucas Bertelsen, der på kampens sidste skud inde i dommer John K. Pedersens tillægstid scorede det enlige mål. Han erobrede selv bolden midt på gæsternes banehalvdel, tog et par træk og hamrede den op i målhjørnet.

Lucas Bertelsen blev dagens mand i Feldborg. Arkivfoto Fjends Cup.

Træner Benny Simonsen – der var tilbage på sidelinjen til præmieren – havde inden da set en kamp med chancer til begge sider, dog flest til de gule.

• Vi havde vinden i ryggen i 1. halvleg, som vi dominerede og skabte gode chancer, hvor Jens Lago og Modou Jarju begge var tæt på at score. Men ellers en typisk åbningskamp på en ujævn bane, hvor dommeren indenfor de første 10 minutter måtte fløjte for hånd på bolden tre gange, fortæller Benny Simonsen til fjendscup.dk

Efter pausen ændrede vinden ikke retning, og det betød, at Herning Fremad overtog en stor del af spillet og blandt havde de et skud på stolpen. FHIF-erne kom dog godt tilbage i kampen og fik et overtag i det sidste kvarter, hvor Modou Jarju fik en stor mulighed alene med målmanden, som dog klarede med en fodparade. De gule kløede fortsat på, og belønningen kom altså til allersidst.

• Det var en lige kamp, men jeg synes, vi fortjente sejren på langt de fleste chancer. Det var en dejlig start, og det betyder meget som oprykker at komme på tavlen fra start, slutter meldingen fra Simonsen.

Målmand Magnus Pape fik efter kampen flest stemmer fra holdkammeraterne for sine sikre indgreb. Næste kamp er igen hjemme i Feldborg lørdag den 10. april mod Bording, som FHIF-erne slog med hele 5-0 i en træningskam for nylig.