Paraplyer og kolde øl sendte Stoholm op i serie 2

Stoholm klarede selv paragrafferne lørdag eftermiddag i silende regnvejr på en forblæst træningsbane og vandt sikkert 5-0 over Viborg Nørremarken. Dermed hedder det serie 2 for træner Jesper Lindegaard og resten af holdet til foråret.

Det blev fejret på behørig vis med champagne og lufttur til træneren, der selv gik foran med de to første mål, hvorefter topscorer Nicolaj Christensen slog til inden pausen. I 2. halvleg tacklede indskiftede Casper Drensborg sig igennem og øgede til 4-0, inden målmand Rasmus Højbjerg i de døende minutter fik lov at skyde et straffespark begået mod Jonathan Jul Strømsted.

Der var fin opbakning på sidelinjen, hvor der var sørget for både gratis kolde øl og vand og tilmed solparasoller til at give ly for regnen.