Pulje 1 afgjort på marginaler

Der blev bidt negle på begge sidelinjer i kampen mellem Sparkær og Feldborg/Haderup, for som scoringerne faldt, kunne det blive både det ene og det andet. Uafgjort havde sendt FHIF-erne videre og et mål mere til Skals havde sendt Sparkær videre, men det hele endte med at Sparkær sejrede med 3-2, og det sendte Feldborg/Haderup helt i bund i pulje 1. Sparkær gjorde arbejdet færdigt, men det var ikke nok, og det var to skuffede hold, der forlod bane.

Feldborg/Haderup kom bedst for start, og pressede Sparkær i de første 20-25 minutter. De skabte også chancer til mindst et par mål, men det blev ved det ene, som Rasmus Lago Henriksen scorede efter 20. min. Mod slutningen af halvlegen vendte kampen totalt med to Sparkær-mål. Først slap Kasper møller helt fri og scorede sikkert med 3 min. til pausen og blot to min. senere headede Christoffer Sørensen et hjørnespark i mål til 2-1.

Christoffer Sørensen (7) scorer til 2-1. Nr. 3 Anders Holm og nr. 9 Anders Schmidt.

FHIF-erne pressede igen på for en udligning, og den kom med 10 min. igen, også denne gang ved Rasmus Lago Henriksen, men Daniel Brøns slukkede lyse for de gule fire min. senere med målet til 3-2.

Sparkær-træner Poul Vistisen:
En lige kamp der alder ud til vores fordel. De første 20-25 minutter er vi for langt fra i vores markeringer og løber efter Feldborg. Vi kommer stærkt igen de sidste 10 min. af 1. halvleg og kommer på 2-1. “. halvleg er vi presset på grund af gult kort, men vi står sammen. Godkendt indsats og godt med 3 point – desværre ikke nok til at gå videre.

Benny Simonsen, FHIF-træner:
Feldborg kom godt ud til kampen og havde flere chancer, før Rasmus Lago scorede med et godt skud. I slutningen af halvlegen mistede vi både overtaget og overblikket og kom bagud. Efter pausen pressede vi hårdt på og fik udlignet, men Sparkær var hele tiden farlige på contra og tog igen føringen. Trods flere farlige forsøg fik vi ikke udlignet og må spille fredag.