Ravnsbjerg/Løgstrup i målrus

Det blev en målrig affære, da Ravnsbjerg/Løgstrup tirsdag aften fik afviklet den udsatte kamp mod Bjerringbro på en forblæst kunstgræsbane i Bjerringbro. 3-6 stod der på måltavlen, da kampen var slut, og dermed er R/L placeret midt i tabellen med pæn afstand til nedrykningsstregen.

Træner Michael Skals skriver om kampens forløb:

“Tirsdag aftens kamp i Bjerringbro blev et hæsblæsende og hektisk opgør, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt kan påstå at have været i kontrol med kampen, hvilket de usædvanlige cifre på 3-6 da også vidner om. Målt på chancer kunne Bjerringbro godt føle, at de kunne have fået mere ud af kampen, men heldigvis var vi på dagen ganske skarpe foran mål.

Målfesten blev skudt i gang allerede i det 4. minut, da Simon Borup i venstre side erobrede en bold på baglinjen, og fra en spids vinkel satte 1-0 målet ind godt hjulpet af Bjerringbro-målmanden, der flere sekunder i forvejen havde lagt sig ned for at blokere et indlæg. Endnu mere hjælp blev det til 10 minutter senere, da en Bjerringbro-forsvarer helt upresset sparkede et fladt Mathias Andie-indlæg i eget mål.

Bjerringbro kæmpede dog ufortrødent videre og fik også reduceret midt i halvlegen efter en bold i dybden. Kort efter blev det 3-1, da Mikkel Mackenhauer stod helt fri efter et frispark i højre side og resolut smækkede bolden i nettet. 3-1 var også stillingen ved pausen, der blev tilbragt i omklædningsrummene i ly for den stride blæst, der stod på tværs af kunststofbanen i Bjerringbro.

Pausen så ud til at have bekommet os bedst, for allerede i 2. halvlegs indledning blev det 4-1, da Mikkel Mackenhauer assisterede Asger Fjeldsted, der selvfølgelig også skulle på måltavlen denne aften og hermed fik scoret sit 9. mål i lige så mange kampe. Imponerende. Og da Lucas Carlsen kort efter sendte Simon Borup alene igennem til en scoring til 5-1, ville sådan en kamp normalt føles afgjort.

Simon Borup blev dobbelt målscorer. Arkivfoto Fjends Cup.

Der var dog ikke meget normalt over denne kamp, så Bjerringbro slog hurtigt tilbage og reducerede til 2-5. Nu ville også Matti Hall være med i legen, så minuttet efter smækkede han 6-2 målet ind på et dejligt langskud. Selvom chanceorgiet fortsatte, gik målscoringen dog herfra lidt i stå, og kampens sidste mål stod Bjerringbro for i det 75. minut.

Slutresultatet på 6-3 kan man selvfølgelig ikke klage over på en dag, hvor vi aldrig kom til at spille vores spil, men til gengæld var drønende effektive på vores chancer, hvilket ellers tidligere har været en udfordring. Til gengæld er det nærmest ubegribeligt, at Bjerringbro befinder sig helt nede i suppedasen omkring nedrykning, for spillemæssigt er det uden tvivl det bedste hold, vi har krydset klinger med i dette efterår.

Kampens RIF/LGIFer blev anfører Frederik Meedom, der i utallige situationer måtte agere brandslukker i forsvaret.”