Ravnsbjerg/Løgstrup tabte på elendig bane i Ørum

R/L-træner Michael har sendt denne rapport fra præmierekampen søndag:

“Der findes dårlige fodboldbaner og der findes deciderede pløjemarker. Og derunder findes der i sin helt egen kategori ”banen” i Ørum. På et skandaløst underlag, der hverken var Serie 2 – 3 – 4 – 5- eller 6 værdigt tog vi søndag eftermiddag hul på den nye sæson med udekampen mod Foulum. Alt spil langs jorden var på forhånd diskvalificeret, så det blev 90 lange minutter med lange bolde og dueller om andenbolde, så hvis man er til den slags fodbold, så fik man virkeligt noget for pengene.

Denne specielle disciplin var Foulum bedst til i 1. halvleg, hvor medvinden hjalp dem til det spillemæssige overtag. Chancemæssigt var det dog ganske jævnbyrdigt med muligheder i begge ender, hvor vores bedste muligheder faldt til Lasse Fog og Matti Hall. Det var dog Foulum, der i slutminutterne tog føringen, kort efter at Asger Fjeldsted havde modtaget et gult kort.

I 2. halvleg var billedet lige modsat. Med vinden i ryggen fik vi mere og mere presset spillet over på Foulums banehalvdel, men alligevel kom hjemmeholdet på 2-0 efter et gigantisk klumpspil efter et hjørnespark. Vi havde dog stadig en god tro på tingene og blev ved med at presse på og kom også på tavlen efter 75 minutter, da Foulum-målmanden kom skævt ud til et indlæg, der passerede til Rasmus Dudeck, der ubesværet kunne sende bolden i et tomt mål.

Spillende træner Rasmus Dudeck stod for scoringen til R/L. Arkivfoto.

Med 10 minutter tilbage måtte Alex Lønstrup tage en pause pga et gult kort, men det lykkedes os alligevel at fastholde presset på Foulum. Desværre uden gevinst, selvom RIF/LGIF-debutanten Jesper Jensen i overtiden kom frem til en stor hovedstødschance tæt under mål, men ikke fik ram på bolden.

Så vi måtte tage hjem med et nederlag i en kamp der kunne være gået begge veje og hvor det første mål fik stor betydning. På positiv-siden tæller at vi på trods af modgang viste god moral og ufortrødent pressede på og i sidste ende var millimeter fra en udligning som vi egentlig følte vi fortjente.

Kampens RIF/LGIFer blev Mikkel Mackenhauer, der endnu engang leverede en heroisk indsats i RIF/LGIF-forsvaret.”