Ravnsbjerg/Løgstrup udlignede i sidste minut

KK07 var i aftenens sidste kamp på vej mod en kæmpe sensation – i hvert fald iflg. tipperne – da de første med 2-0 ved pausen over Ravnsbjerg/Løgstrup, men selv uafgjort er en sensation. Og det lykkedes lige akkurat for Ravnsbjerg/Løgstrup, der fik udlignet på et straffespark i det aller sidste minut. Asger Fjeldsted, der var med igen efter udstået karantæne, scorede, og det var også ham, der efter 4 min. i 2. halvleg reducerede til 1-2.

Vi har ikke modtaget en kamprapport fra KK07, men R/L træner Sune Laursen har denne kommentar:

• I dag var en vigtig dag for vores unge hold. Vi kom hurtigt bagud 2-0, men vi slog tilbage og står fortjent med 1 point efter kampen. Vi viste vilje og god indstilling – to parametre, der skal bære os igennem et svært forår. Nu ser vi frem til kampen fredag mod Sparkær, hvor vi skal have en masse kilometer i benene.