Så fik Feldborg/Haderup sat målene ind

Efter et skuffende resultat onsdag mod Ørnhøj med brændte chancer, kom FHIF-erne på sejrskurs igen lørdag eftermiddag hjemme mod Videbæk med en sikker 3-1 sejr. Læs referat fra vikarierende træner Jimmy Bertelsen:

“En kamp vi sad på fra start til slut. Vi havde under oplægget talt meget om at holde spillet bredt. Og det var netop den opskrift, der resulterede i både 1-0 og 2-0 målet. Åbningsmålet kom efter et flot opspil, hvor bolden endte på højre kanten hos en fremstormende Mikkel Brødbæk, der sendte den ind i panden på Joachim Henriksen, der på flotteste vis dirigerede op i modsatte målhjørne uden chance for Videbæk keeperen. Klassemål, intet mindre.

Lige før pausen var det målscorer Joachim Henriksen, der fik en bold i dybden på venstre kanten. Derefter sendte han en flad bold ind til modsatte kant til lillebror August Henriksen, der blot skulle sætte indersiden på til 2-0.


August Henriksen (th) blev dobbelt målscorer for FHIF. Arkivfoto.

Videbæk kom ud til 2. halvleg med fornyede kræfter uden dog rigtigt at blive farlige. Efter 71 min forlænger Joachim Henriksen et målspark, der giver Mikkel Brødbæk, der efter lidt omrokeringer var rykket op som 10er, en friløber. Keeperen redder i første omgang, men August Henriksen kunne let score på returen. Kort efter bliver Per Julius snydt for nok det største straffespark, der er begået på Feldborg Stadion i årevis. Hvilken begrundelse den eller fejlfrie dommer Ole Madsen havde for ikke at dømme den, vides ikke.

I overtiden reducerer Videbæk efter et frispark, hvor Jonas Henriksen i øvrigt lidt uforståelig får gult. Ærgerligt vi ikke holder 0-et, men det var også den eneste finger, der var at sætte på en flot indsat af De Gule mod et formstærk og godt kæmpende Videbæk-mandskab.

Nu venter et spændende lokal opgør i næste weekend, hvor vi skal på besøg hos bundproppen Hodsager UF.

Venlig hilsen vikarierende træner, Jimmy Bertelsen.”

-hp

Guldsponsorer: