Så ruller bolden igen

På en dejlig sommeraften og på en dag, hvor det igen blev muligt at gå til fodbold, spillede Sparkær og Ravnsbjerg/Løgstrup kamp på Sparkær Stadion for første gang i flere måneder. Gæsterne endte med at vinde sikkert 5-2, men især i 1. halvleg var hjemmeholdet på fuld højde med Ravnsbjerg/Løgstrup, der førte 2-1 ved pausen.

Yngste mand blandt Holm-brødrene 16-årige Frederik spillede hele kampen med en solid indsats på højre bak. Med nr. 23 er det Frederik Sucksdorff, og t.v. er det R/L’s Simon Borup.

• Jeg vil mene, at vi var bedst i 1. halvleg, hvor vi præsterede mange gode opspil, som burde være omsat i flere mål.Til gengæld synes jeg, at de får et par lette mål, hvor Bakholdt parerer godt, men hvor vi ikke får bolden væk. Men alt i alt en god time af os, så jeg er fortrøstningsfuld frem mod de næste 3 kampe, fortalte Sparkær-træner Poul Vistisen efter kampen.

Set udefra var Sparkær med, så længe kræfterne slog til, men da de ikke kunne holde presset på R/L’s midtbane, var gæsterne for kloge og rutinerede til at kunne styre kampen. Det gjorde de det meste af 2. halvleg, og sejren var aldrig i fare.

Oliver Andersen udlignede til 1-1 og Kasper Møller pyntede kort før tid til 2-5. På søndag spiller Sparkær den første af tre kampe i 2020 Cup i Løvel.

Det var også aftenen, hvor Ravnsbjerg/Løgstrups træner Sune Pallesgaard (i grøn trøje) kunne fortælle, at han stopper med øjeblikkelig virkning, hvorfor R/L nu skal på trænerjagt frem mod Fjends Cup og til efteråret.

• Et arbejde på en efterskole kombineret med familie og barn og så fodbold kan jeg ikke mere få til at passe sammen, så derfor blev valget jo at slippe trænergerningen i denne omgang, fortalte Sune Pallesgaard til fjendscup.dk i aften.