Så sluttede festen for FHIF

Lørdag eftermiddag sluttede en lang sejrsrække for Feldborg/Haderup, da de tabte hjemmekampen mod Team Tangen med 1-2. Vi skal helt tilbage til den 16. maj 2019 for at finde det seneste nederlag, som var 2-3 til Snejbjerg i serie 5.

Og efter fem sejre i træk efter sommerpausen var det ikke lige mod Team Tangen, at man havde forventet det første nederlag. Men det var en dag, hvor flere ting ikke gik de gules vej.

• Det var en dag, hvor vi slet ikke formåede at omsætte vores chancer i mål. Vi spillede ikke dårligere end i de kampe, vi har vundet, men vi var ikke effektive foran mål i dag, fortæller træner Benny Simonsen.

Han så en jævnbyrdig første halvleg, der endte målløs, men hvor FHIF-erne havde de fleste chancer. Efter en times spil kom gæsterne foran 1-0, da de gule ikke fik omsat et hjørnespark, hvorefter Team Tangen scorede på en kontra.

Arkivfoto Fjends Cup.

Lucas Bertelsen (herover) fik dog udlignet kort efter, da han sendte en ripost efter eget skud i mål. Herefter burde hjemmeholdet have score til både 2-1 og 3-1, men i stedet opstod en for spillerne uforståelig situation med 10 minutter igen.

• Dommeren fløjtede for frispark og alle troede, at det var til os. Men i stedet fik Anders Kristensen et gult kort, og Team Tangen scorede direkte på frisparket, som de ikke selv troede, de skulle have. Så lidt en træls måde at få det afgjort på, men nu ser vi frem til sidste rundes kamp mod Holstebro, som er den perfekte kamp at komme tilbage i. Vi er klar til en ny stime (sejre, red.), slutter Benny Simonsen.