Sæsonstart med sejr til Sparkær

Sparkær kom resultatmæssigt fint fra start med en 3-2 sejr over Ravnsbjerg/Løgstrup, men hjemmeholdet måtte arbejde hårdt for sejren mod det unge R/L-hold. Sparkær kom bedst fra start, og allerede efter 10 min. bragte Anders Schmidt de rød/hvide foran 1-0. Men gæsterne svarede hurtigt igen og Asger Agger udlignede et par minutter senere.

Foto Jacob Mackenhauer Drensborg.

Det slog dog ikke Sparkær ud, og efter 18 min. bragte Kasper Møller igen Sparkær foran, da han loppede En fremlægning fra Daniel Brøns over Rasmus Agger i målet (Se foto herover). Herefter havde Sparkær flere muligheder for at komme yderligere foran, mens gæsterne sjældent truede Tobias Højvang i Sparkær-målet. En enkelt gang landede en høj bold dog på overliggeren.

Efter pausen kom Ravnsbjerg/Løgstrup meget mere med og havde godt styr på spillet uden dog at skabe store chancer. Sparkær derimod mistede efter pausen grebet og lavede mange fejl, der kunne være blevet farlige, hvis ikke forsvaret havde været påpasselige. Sparkær skabte dog et par gode muligheder i starten af halvlegen, men Oliver Andersen og Kasper Møller manglede lige det sidste.

Daniel Brøns arbejdede sædvanen hårdt og måtte lade sig udskifte mod slutningen med stive ben. Foto: Jacob Mackenhauer Drensborg.

Og så slog gæsterne kontra midt i halvlegen, hvor et frispark fik lov at passere gennem Sparkær-forsvaret, og så dukkede Oliver Andersen op bagfra og dirigerede bolden i mål. Derfra lignede det en uafgjort, selv om Kasper Møller testede Rasmus Agger med et godt langskud.

Befrielsen for hjemmeholdet kom dog med 5 min. igen, da Kasper Møller spillede Frederik Holm fri i højre side af feltet, og den unge mand passerede Agger med et hårdt og præcist skud. Dermed kunne Sparkær-spillerne juble til slut efter en sløj 2. halvleg.

Ravnsbjerg/Løgstrups trænerduo Jeppe Agger Nielsen og Henrik Schøler var trods nederlaget godt tilfredse med det, de så:

• Det var en fin og godkendt indsats af vores unge hold, der på intet tidspunkt slog op i banen. Vi er godt med hele kampen igennem, og den lå jo vippede til sidst, så det kunne være gået begge veje, lød det samstemmende efter kampen.

Sparkærs træner Poul Vistisen var glad for sejren, men kunne godt have ønsket sig knap så meget spænding om resultatet.

• Jeg synes vores sejr er fortjent bedømt på især vores 1. halvleg og de flere chancer, vi skaber. En godkendt 1. halvleg, hvor vi spiller godt og fanger dem på deres fejl, men vi burde have lukket kampen. 2. halvleg bliver noget rod , og jeg ved ikke, hvad der sker med spillerne, de tænker sig ikke nok om, men heldigvis slår Frederik Holm til i slutningen, og jeg er meget glad for sejren, lød det fra Vistisen efter kampen.

Sparkær skal 2. påskedag til Mønsted i et tidligt topopgør, mens Ravnsbjerg/Løgstrup tirsdag tager imod Nørremarken.