Seier Park indviet med maner

Fredag aften blev det nye navn på Løgstrup Stadion – “Seier Park” – indviet med maner, da Ravnsbjerg/Løgstrup vandt med 2-1 over Borup. Efter en misserabel start på turneringen med 0-8 til Bjerringbro og et afbud til Ulbjerg har R/L med to sejre i rap nu fået tingene stabiliseret.

Rasmus Dudeck. Arkivfoto

Om kampen mod Borup fortæller spillende træner Rasmus Dudeck:

• En fortjent arbejdssejr. Hele holdet spillede igen en rigtig god kamp, hvor der blev kæmpet over hele linjen. Vi kom bagud 1-0 på et selvmål efter bare 7 min. Udligningen kom efter 25 minuttets spil, da et frispark blev sendt ind i panden på Mikkel Larsen. 1-1 ved pausen. 2-1 målet kom efter endnu et frispark, som blev headet ind af kampens spiller Marcus Iversen.Til sidst var vi lidt presset, men red stormen af og vandt fortjent.