Seværdig og spændende finale

Årets finale mellem debutanterne fra Nørremarken og Borup blev en seværdig og velspillet kamp, der først blev endelig afgjort til allersidst. Borup lagde bedst ud og kom foran allerede efter 3 minutter ved Peter Lund, og Borup havde et par store muligheder for at øge i 1. halvleg. 5 min. før pausen var Nørremarken dog meget tæt på en udligning.

Efter pausen slog Borup igen til efter kun 2 minutter, da Frederik Hvid omsatte et straffespark til 2-0. Det slog dog ikke de unge NUGF-ere ud, og de satte sig mere og mere på spillet, hvorimod Borup i 2. halvleg levede mest på kontramuligheder.

Borups Frederik Hvid (tv) jagter i Nørremarken-spiller i 1. halvleg.

Midt i halvlegen var det så Nørremarkens tur til at få et straffespark, og det omsatte Andreas Højgaard sikkert til 2-1. Herefter blev der lagt pres på for en udligning, og Nørremarken havde mulighederne, men August Ivik i Borup-målet hev et par store redninger frem, ligesom træværket også hjalp Borup. I den anden ende kom Borup også frem til nogle kontramuligheder, der kunne lukke kampen. Det sket dog først i det 90. minut, hvor Christian Malik fik frit løb fra midterlinjen, hvor han afdriblede Nørremarkens målmand.

Borups målmand August  Ivik var med til at forhindre en udligning i 2. halvleg.

Kort før Nørremarkens udligning måtte Borups Simon Andersen ud med gult, men ellers havde dommer Morten Sevelsted helt styr på kampen. Med sejren kunne Borup juble for anden gang som Fjends Cup mestre – den første titel kom i hus i 2016.

Borups anfører Frederik Hvid modtager vandrepokal, pokal til ejendom og præmiecheck på 4.000 kr.

Nørremarken-spillere ser du til at være glade for 2. pladsen, der gav pokal og gavecheck på 2.000 kr. I midten “veteran” Kenneth Henriksen, der tidligere har fortalt, at han har trænet mange af de unge spillere, da de startede som 5-årige. Begge hold fik desuden tøjpræmier