Sikker Mønsted-sejr i Vinderup

Mønsted havde ikke problemer med at hente en sikker 7-1 sejr i Vinderup på en varm lørdag eftermiddag. De røde skulle dog bruge det meste af 1. halvleg på at dirke et kompakt Vinderup-forsvar op, og vi skulle helt hen til de sidste fem minutter før Kasper “Speedy” Henriksen med to mål satte gang i Mønsted.

Og da Mads Langhoff i starten af 2. halvleg øgede til 3-0, lignede det en afgørelse. Der blev da heller aldrig tvivl om resultatet, selv om hjemmeholdet fik reduceret midt i halvlegen, hvor Mønsted slappede en smule af og mistede lidt koncentration.

Mads Langhoff (tv) og Kasper Henriksen scorede begge to mål.

Og det var dog først i de sidste 10 minutter, at Mønsted satte tingene på plads. Her scorede Kristian Svendsen to, og Mads Langhoff og Christoffer Feiring hver et mål.

• Det var en god sejr i en kamp, hvor der både var godt og mindre godt at berette om. Når vi koncentrerer os, kører det, som det skal, men det gjorde det langt fra hele kampen. Jeg synes dog, at spillet var bedre end mod Sallingsund, og nu glæder vi os til topkamp mod Sparkær på tirsdag i Mønsted, lød det fra træner Jacob Sørensen efter kampen.