Sikker NUGF-sejr over Højslev St.

Nørremarken havde ingen problemer med at slå bundholdet fra Højslev St. med 4-0. Læs træner Kristian Skovborg Andersen’s beretning fra kampen:

“Vi gik ind til kampen mod Højslev IF efter en rigtig god træningsuge med god kvalitet og fantastisk humør. Opladningen til kampen var torsdag aften flyttet til Ulbjerg Fodboldgolf, hvor vi fik boostet det gode humør og slappet godt af inden kampen fredag aften. Vi var klar over, at vi gik ind til kampen mod Højslev IF som mega favoritter, hvilket var klart efter vores fine start på sæsonen.

Det gode vej var også en faktor, da det var første gang i dette forår, vi skulle spille i den varme dom foråret har bragt med sig, samt en skarp sol mod os i første halvleg. Vi kom fint fra land, hvor Andreas Højgaard efter en flot solotur blev nedlagt i feltet, og dommen var et klokkeklart straffespark, som dommeren også dømte. Christoffer Kvist omsatte straffesparket sikket og fik tilmed scoret sit første mål i NUGF trøjen. Efter scoringen famlede vi lidt i forhold til de sidste afgørende aktioner, hvilket gjorde, at vi ikke var afstemte i presspillet og vores fase 3 spil.

I pausen justerede jeg lidt og lavede to, en til en indskiftninger i front og i det centrale forsvar. De to indskiftninger og pausesnakken gjorde, at vi fik forbedret de elementer i vores spil, som haltede lidt i første halvleg, hvilket var rigtig godt. Vi fik sat rigtig mange flotte angreb op i løbet af anden halvleg, hvor vi efter 55 minutter kom på 2-0 ved Mads Steensgaard, der flot sparkede bolden i mål efter flot oplæg fra Gustav Klith.

Mads Stensgaard (th). Arkivfoto.

Det blev 3-0 tre minutter senere, da Jens Jakob Lange scorede et perlemål, da han på frispark hamrede bolden i mål på smukkeste vis. I de sidste 30 minutter kunne vi have scoret endnu flere mål, da vi sammensatte mange flotte angreb, hvor den sidste sekvens manglede for at kunne banke bolden i mål. To minutter før tid scorede Magnus Slej et rigtig flot mål på et langskudsdrøn, og dermed endte kampen 4-0.

Vi fik de tre point og endnu en sejr, hvor der reelt ikke var spænding i kampen på noget tidspunkt. Vi er kommer godt fra land, og det forpligter alle omkring holdet til at arbejde hårdt og dedikeret for at kunne levere de resultater, vi har gjort i de første fem kampe. Vi ser nu frem til den kommende uge, hvor vi kan få arbejdet videre på træningsbanen og tilmed skal en tur til Mønsted torsdag den 27.4 til vores sjette kampe i turneringen.”