Sikker sejr til Sparkær

Det blev også til en sejr til Sparkær i årets anden træningskamp i 2021 Cup, da de rød/hvide hjemme slog KVIK/Ålestrup med hele 5-1. Og det var ikke et mål for meget, for Sparkær dominerede kampen og skabte masser af chancer. Men det kneb med den sidste skarphed, og i nogle tilfælde skyldtes det nok en ujævn bane.

Men mål kom der, det første efter 13 min., da Kasper Møller spillede Oliver Andersen helt fri midt for mål. Det blev 2-0 ved Asger Fjeldsted på hovedstød efter indlæg fra Oliver Andersen, og Fjeldsted gjorde det også til 3-0 10 min. ind i 2. halvleg efter godt forarbejde af Kasper Møller.

Asger Fjeldsted (th) scorede debutantmål, endda to af slagsen. Arkivfoto.

Mads Trærup Johansen gjorde det til 4-0 på en friløber efter 58 min., men kort efter reducerede gæsterne på en af deres få chancer. Daniel Brøns lukkede til 5-1 efter en halv time af 2. halvleg efter godt forarbejde af Mads Trærup Johansen.

Træner Poul Vistisen, der selv kom ind og spillede den sidste halve time var da også godt tilfreds:

• Jeg roste spillerne efter kampe for en helt igennem flot indsats. Vores 3-5-2 opstilling er afhængig af, at kanterne arbejder hårdt frem og tilbage, og det lykkedes til fulde. Jeg synes også, at vi får fin bredde på vores spil med mange kvalificerede indlæg, men flere af afslutningerne manglede kvalitet i dag. Men en fin kamp mod et ikke ueffent hold.

Torsdag spiller Sparkær en ekstra træningskamp mod Borup, inden sidste kamp i 2021 Cup på lørdag i Klejtrup.