Sikker Stoholm-sejr om 3. pladsen

I kampen om 3. pladsen fik Stoholm revanche for det overraskende 0-1 nederlag til Feldborg/Haderup i puljespillet. Og denne gang kunne man – modsat i tirsdags – klart se forskellen på serie 2 og serie 5.

Stoholm var klar fra start og lage tryk på de gule. Det gav indledningsvis et par store muligheder, blandt andet til Nicolaj Christensen. Der skulle dog gå godt en halv time, før der kom hul på bylden for Stoholm, da Jonathan Jul scorede.  Kort efter fik Stoholm annulleret et mål scoret af Kasper Henriksen for off-side. Feldborg/Haderup var egentlig godt med i 1. halvleg, selv om de ikke truede Rasmus Højbjergs mål overhovedet.

Så tæt var Nicolaj Christensen på at score i 1. halvleg. Foto: Benjamin Christensen

Efter pausen så det ud til, at kræfterne slap op hos de gule, og da Stoholm fik mere plads, viste de godt spil og blev for alvor farlige. I det 49. minut scorede Nicolaj Christensen til 2-0, og blot otte minutter senere kom spillende træner Martin Trankjær på tavlen med et skud, der blev rettet en smule af i FHIF-forsvaret.

Jonathan Jul (grønne støvler) blev dobbelt målscorer for Stoholm.

Og så gik det stærkt for tre minutter senere blev Kasper Henriksen fældet i feltet, og dommer Per Jensen var ikke i tvivl om straffesparket, som Jonathan Jul sikkert scorede på. Med en halv tim igen kunne det ligne en afklapsning af FHIF-erne, men de holdt stand, og kampen endte fuldt fortjent 4-0 til Stoholm.

Og så kunne Stoholm-anfører Rasmus Højbjerg modtage pokal samt kontant præmie på 1.000 kr., ligesom der var en tøjpræmierne til holdet.

Feldborg/Haderup-træner Dann Hvam nåede på falderebet at fortælle, at han og FHIF har oplevet et godt Fjends Cup, hvor de gule kan tage mange ting med videre.