Skilsmisse i Ravnsbjerg/Løgstrup

Efter næsten 10 års “ægteskab” går seniorafdelingerne i Ravnsbjerg IF og Løgstrup G&IF nu fra hinanden. Det var tilbage i 2013, at de to klubber slog seniorholdene sammen – dengang var Ravnsbjerg i serie 2 og Løgstrup i serie 3, men ved efterårets slutning 2021 måtte sammenslutningen erkende en nedrykning til serie 5.

Bruddet sker efter ønske fra Løgstrup, og der har den sidste halvanden måneds tid været travlt med at få formalia på plads i forhold til DBU Jylland, der havde en tidsfrist 1. januar, for at begge klubber kunne stille egne hold i foråret.

  • Det er 100 pct. Løgstrup, der har ønsket at starte selv igen. Det var ikke lige min ide, men kræfter i klubben, sponsorer m.fl. har ønsket det, og jeg er enig i, at det er vejen frem, fortæller fodboldformand Jacob Mikkelsen til fjendscup.dk. Han ser dog udfordringer på vejen, da truppen stort set udelukkende består af helt unge spillere, hvor ældste mand er 20 år.
  • Vi ved jo, at vi ikke på sigt kan holde på spillerne, når de skal videre og læse et andet sted, men omvendt så har vi mange spillere i flere af ungdomsrækkerne, så vi må tage den derfra, siger Mikkelsen.

Han fortæller, at man satser på 2 hold i foråret, og at der p.t. ikke er noget på plads med hensyn til træner, hvor Paul Obiefule styrede tropperne i efteråret 2021.

Hos Ravnsbjerg IF fortæller formand Johnny Krogh Hansen, at man ikke vil stå i vejen for Løgstrups ønske, men at han personligt synes, at det er ærgerligt.

  • Vi har været glade for samarbejdet, som jeg synes har fungeret godt. Der er skabt gode venskaber mellem både lederne og spillerne, og Jacob (Mikkelsen, red.) har gjort et stort stykke arbejde for at få det til at fungere, fortæller Ravnsbjerg-formanden.

Han siger, at RIF lige nu holder lav profil og opfordrer så mange spillere som muligt til at fortsætte og blive sammen i Løgstrup.

  • Vi har godt nok en flok, der ønsker at starte i Ravnsbjerg IF. Jeg tror, det bliver vanskeligt, men nu må vi se, hvor det ender. For mig er det vigtigste, at de unge bliver ved med at spille fodbold, uanset hvor det er, slutter Johnny Krogh Hansen.

Vi følger udviklingen her på fjendscup.dk.

-hp