Sløj indsats af Sparkær i Kølvrå

Det var som dag og nat, hvis man sammenligner Sparkær-spillernes indsats mod Søndermarken i sidste weekend og kampen mod KK07 i dag på Kølvrå Stadion. Der var for mange, der ikke præsterede i dag, og så kunne hjemmeholdet snuppe en 3-0 sejr.

Det kunne der som sådan ikke indvendes ret meget imod, men Sparkær-spillerne har kun sig selv at takke for det nederlag. De startede ellers bedst og havde et par gode muligheder for scoring i de første 20 minutter, hvor man ikke så meget til hjemmeholdet.

Men et “kludemål” efter 26 minutter ændrede helt kampen i 1. halvleg. Et halv højt indlæg fra højre side gik bagom Bjarne Have i målet, ramte modsatte stolpe og skruede på tilbagevejen ind over målstregen.

Det gav hjemmeholdet luft, og i resten af halvlegen var Sparkær-spillerne alt for passive og gav KK07 plads. Det blev afgørende for de to næste scoringer, som kom på et par flotte langskud i det 30. og 42. minut. Men skytterne fik i den grad lov til at drible alt for tæt på Sparkærs felt, inden de fyrede kanonen af.

Det blev bedre efter pausen, hvor Sparkær var spilstyrende og hjemmeholdet spillede for at holde føringen. Sparkær fik chancerne for at åbne kampen, men gode tilbud til både Kasper Møller og Daniel Brøns blev ikke udnyttet.

Hermed blev det tredje nederlag en kendsgerning på en dag, hvor Poul Vistisen af forskellige årsager var afsted med 12 mand inkl. ham selv, men alligevel var KK07 ikke et hold, der burde vinde med 3-0. Anders Holm fik flest stemmer efter kampen.

Næste kamp er også på udebane mod Hersom/Bjerregrav næste lørdag.