Sparkær fik 6-0 klø af Ravnsbjerg/Løgstrup

Det hjalp ikke meget for Sparkær, at udekampen mod Ravnsbjerg/Løgstrup fredag aften var flyttet til Sparkær, der har et brugbart lysanlæg. 6-0 endte en kamp, der sagtens kunne være gået anderledes, hvis Sparkær havde udnyttet et klart overtag i 1. halvleg, og hvis Rasmus Agger i R/L-målet ikke havde vist storform.

For det var hjemmeholdet, der styrede begivenhederne før pausen, hvor de havde en håndfuld fine tilbud, hvoraf et par var rigtig store, men som ikke blev udnyttet. Oliver Andersen testede Rasmus Agger i målet to gange, men måtte se begge afslutninger blive flot klaret. Og Daniel Brøns ramte ved siden af målet i fri position.

Gæsterne – som jo reelt var hjemmehold – havde et enkelt farligt tilbud midt i halvlegen, men ellers ikke noget særligt, inden de kom foran 1-0 på et hovedstød 5 min. før pausen. Træner Poul vistisen havde kun roser til sine spiller i pausen, men formanede dem om, at de skulle fortsætte den flotte indsats uden at presse på for en udligning i starten.

Der skete så lige det modsatte, for efter blot 5 min. blev det 2-0 og efter et kvarter var stillingen 4-0. Så var kampen for længst afgjort, og Ravnsbjerg/Løgstrup styrede totalt kampen, men de to sidste mål kom først i det 83. og 85. minut.

Flest stemmer hos Sparkær gik igen til anfører Oliver Andersen, der var rigtig god både bagude og med flere flotte fremstød. Hos gæsterne var det ikke overraskende målmand Rasmus Agger, der løb med alle stemmer efter indsatsen før pausen. I 2. halvleg havde han stort set ikke noget at lave.

• Det var jo som dag og nat for os. Jeg synes, vi spiller noget af det bedste i 1. halvleg, hvor de slet ikke kommer igang. Men som i et par andre kamp, så tipper heldet altså ikke til vores side i efteråret. I 2. halvleg falder vi for let sammen, og da de får lov og plads, er de jo et klart bedre hold. Vi ligger, som vi gør og har kun at håbe på, at vi har snor i Eastside, når de kommer her den 26. oktober. fortalte Poul Vistisen til fjendscup.dk efter kampen.