Sparkær fik gang i målscoringen

Efter torsdagens 2-5 nederlag til Ravnsbjerg/Løgstrup skulle Sparkær søndag til Løvel og spille den første af tre kampe i DBU Jyllands 2020 Cup.

Og det endte med en sikker 5-1 sejr efter 3-1 ved pausen. Målscorere var Patrick Nielsen til 1-0, Kasper Møller til 2-1 og 3-1, Daniels Brøns til 4-1 og endelig Kasper Møller til 5-1.

Kasper Møller viste igen sin målfarlighed. Arkivfoto

• Det var en god kamp med gode takter fra vores side, men også mod et hold, som trods modgang kæmpede godt hele vejen. Vi skulle have ført med 3-4 mål mere i pausen, for vi brændte masser af helt åbne chancer i 1. halvleg. Efter pausen ændrede vi lidt på opstillingen og fik afprøvet nye formationer, som virkede fint, fortæller træner Poul Vistisen dagen derpå.

Han må desværre de bort fra Martin Bøge i forsvaret de næste 4-6 uger. Han vred om på anklen i torsdag, og en tur på skadestuen viste, at der være noget læderet i anklen.

Næste kamp er hjemme på fredag kl. 19.00 mod Eastside Viborg.