Sparkær fik hul på bylden

Da Sparkær endelig fik hul på målbylden, raslede målene ind på Ravnstrup Stadion, hvor Ravnsbjerg/Løgstrup blev slået med voldsomme 8-0. Med til historien hører, at hjemmeholdets målmand Rasmus Agger fik rødt kort fem minutter før pausen, da han fældede Oliver Andersen på en friløber uden for feltet. Da førte Sparkær 2-0, og Agger blev i målet erstattet af rutinerede Frank Tylstrup.

Mads Daa Vistisen – sjælden målscorer til 0-2. Tv. Rasmus Dudeck.

Gæsterne havde medgang fra start, da der blev dømt straffe mod Oliver Andersen allerede efter 3 min. Han skød selv, men Rasmus Agger reddede, blot for at se en medspiller skubbe riposten i mål. Mads Daa Vistisen scorede til 0-2 efter 13 minutter og Mads Trærup Johansen til 0-3 kort før pausen. Han måtte i øvrigt igen udgå med en ankelskade lige efter pausen, og er dermed tvivlsom til lørdagens kamp mod Mønsted.

Kasper Møller var flyvende i 2. halvleg. Her scorer han på hovedstød. Blå Nr. 6 er Michael Hansen. Foto: Jacob Mackenhauer Foto

Efter pausen kom målene i en lind strøm, og her var topscorer Kasper Møller i målhumør med 3 scoringer. 0-4 Oliver Andersen (63.), 0-5 Kasper Møller (65.), 0-6 Oliver Andersen (72.), 0-7 Kasper Møller (86.-straffe), 0-8 Kasper Møller (88.). Ud over det røde kort indkasserede Sparkær to gule til Asger Agger i 1. halvleg og Kasper Møller i 2. halvleg. Også R/L-træner Jeppe Agger så gult, da han protesterede over en manglende kendelse, hvor Sparkærs Mads Daa Vistisen godt kunne have set gult iflg. Sparkær-træner Poul Vistisen.

• Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp, også selv om vi i 50 minutter er i overtal. Det er ikke altid den nemmeste situation, men vil spillede bolden godt rundt og kom til masser af gennemspillede chancer og scorede nogle flotte mål. Vi skiftede godt ind og ud efter pausen, og alle mand bidrog med en indstilling helt i top – noget vi forhåbentlig kan tage med til kampen mod Mønsted på lørdag, fortalte Poul Vistisen til fjendcup.dk sent tirsdag aften.

Ravnsbjerg/Løgstrup-træner Jeppe Agger har denne kommentar til kampen:

• Det var lidt voldsomt for vores unge spillere. Vores første halvleg var egentlig OK, men i 2. halvleg blev vi sat på plads af et velspillende Sparkær-hold. Især var Kasper Møller fremragende og viste højt niveau. Men hatten af for Sparkær, der var ikke noget at rafle om, de var klart bedre, og sejren var fuld fortjent. Nu må se at få os rejst igen til næste kamp mod Nørremarken.