Sparkær fik klø i Nørremarken

5-1 lød cifrene, da dommer Ole Clemmensen fløjtede af ved Nordre Skole. Det var ikke lige det, som træner Poul Vistisen og spillerne havde set frem til, men denne aften var der stor forskel på de to hold til Nørremarkens fordel.

Hjemmeholdet førte 2-0 efter 23 minutter, men herefter kom Sparkær lidt igang og skabte nogle halve chancer, uden det blev til mere. Det blev 3-0 kort efter pausen, og midt i halvlegen øgede hjemmeholdet til 5-0, inden Kasper Møller fik reduceret efter 70. minutter. Han havde også et par stolpeskud, men det ændrer ikke ved, at det aldrig blev Sparkærs aften.

• Vi hænger slet ikke sammen på banen – kun i perioder, og her lykkedes det da også at skabe noget. Men vi var alt for nemme at splitte ad, og i aften ligger vi som vi selv har redt. Det var rigtig skidt, så nu skal vi vise noget helt andet på lørdag mod Ravnsbjerg/Løgstrup, hvis der skal point på tavlen, lød det fra træner Poul Vistisen efter kampen.

Bedste mand hos Sparkær var Anders Holm. Kampen mod Ravnsbjerg/Løgstrup spiller i Sparkær på lørdag kl. 12.00.